Acı Biber Salçası Gaziantep (3) 3 Kg lık Paket

Fiyat:
660,00 TL
İndirimli Fiyat (%13,6) :
570,00 TL
Kazancınız 90,00 TL
Güneşte Kuruma Antep Salçası Hakkında Tüm Bilgiler Verildi. Ürünümüz Doğal Yöntemlerle Ev Yapımı Şeklinde Yapılmaktadır. Tüm Salça Çeşitlerimize Göz Atmayı Unutmayın.

Antep Salçası (Ev Yapımı)

Antep Salçası, Yemeklerimizin Vazgeçilmezlerindendir. Genel Olarak Salçalar, Güneşte Kuruma Ve Kaynatma Usulüne Göre Yapılmaktadır. Güneşte Kurutularak Yapılan Salça, Daha Katı Olacağından Dolayı Diğerine Göre Fiyatı Fark Etmektedir. Bunun Yanında Evde Yapılış Usullerine Göre Yapılması, Fiyatı Etkileyen Faktörlerdendir. Antep Yemeklerinin Sırlarından Biriside Bu Üründür Diyebiliriz.

Ham Maddesi Olan Biberin Yetişmesi İçin Çok Uygun Bir İklim Ve Toprak Yapısına Sahiptir. Kurutma İşlemlerinde İse, Güneş Işınlarının Bu Şehre Geliş Açısı Bile Çok Uygundur. Genel Anlamda Hatay (İskenderun) Salçası İle Arasında Tercih Yapılacaksa, Kuşkusuz Gaziantep’in Salçası Daha Kalitelidir. Tarzı Bakımından Başka Bir Yapım Aşamalarından Geçen İskenderun Salçası Da Ayrı Bir Damağa Hitap Ediyor Olabilir. Gaziantep’in Ürününde Aynı Lezzeti, Daha Koyu Kıvamda Bulabilirsiniz.

En Kaliteli Salça Markası Hangisidir Diye Damak Tadınıza Uygun Salça Arıyorsanız, En İyi Salça Markası, Markasız Olan Ev Yapımı Salçalardır. Fabrikasyon Ürünlerin Çoğalması Sonucunda İnsanlar Daha Çok Hastalanmaya, Fiziki Bozukluklarla Mücadele Etmeye Başladı. Tüm Gıda Ürünlerinde Olduğu Gibi, Ev Yapımı Salça Çeşitlerinden Satın Almak İsteyenlerin Sayısının Bir Hayli Artmakta Olduğunu Görüyoruz. Bu Kapsamda Çalışmalarımıza Devam Ettiğimiz Alışveriş Sayfamızdan Bu Eşsiz Lezzetlere Ulaşabilirsiniz.

Ev Yapımı Biber Salçası
Ev Yapımı Biber Salçası, Köylerde Veya Kırsallarda Yapılarak Elde Edilmektedir. Yapım Tarzı Bakımından Güneşte Kuruma Ve Kaynatma Olarak 2 Şekil Bulunmaktadır. En Kaliteli Salçanın Yapılış Şekli Güneşte Kurumadır. El Yapımı Domates Salçası Ürünümüz Güneşte Kurutulmaktadır. Günlerce Sıcak Havada Belirli Aralıklarla Karıştırılarak Suyunu Çekip Katılaşması Sağlanmaktadır. Tuz Oranı En İdeal Derecede Tutulup, Ürün Kalitesinin Düşmemesi Hedeflenmiştir. Gaziantep Online Ev Yapımı Biber Salçası Siparişlerinizi Bekliyoruz.

YENİ SEZON Antep Ev Yapımı Acı Biber Salçası
Güneşte Kurutulmuş, Katkısız, Doğal, Ev Yapımı Antep Acı Biber Salçası Sizlerle. Acı Biber Salçamız Gaziantep’te Güneşte Kurutulmuştur, Kaynatma Değildir. Gaziantep’in Yöresel Ürünlerinin En Seçkinlerini Sizlere Ulaştırmayı İlke Edinmiş Www.1001cesit.Com.Tr  Kalitesinden Memnun Kalacaksınız.

Antep Acı Biber Salçasını Tercih Etmek İçin Birkaç Önemli Neden Bulunmaktadır. İşte Bu Nedenlerden Bazıları:

Yoğun Tat Ve Acılık: Antep Acı Biber Salçası, Yemeklere Yoğun Bir Tat Ve Karakteristik Bir Acılık Katar. Eğer Baharatlı Ve Lezzetli Yemekleri Seviyorsanız, Bu Salça Tercihiniz Olabilir.

Lezzetli Ve Otantik Yemekler: Antep Acı Biber Salçası, Özellikle Güneydoğu Anadolu Mutfağına Özgü Yemeklerde Sıkça Kullanılır. Antep Kebabı, Lahmacun, Acılı Ezme Gibi Yemeklerde Lezzeti Ve Otantik Aromayı Artırabilir.

Doğal Ve Katkısız Üretim: Kaliteli Antep Acı Biber Salçaları Genellikle Katkı Maddesi İçermez Ve Doğal Üretim Yöntemleriyle Hazırlanır. Bu, Daha Sağlıklı Ve Doğal Bir Baharat Seçeneği Arayanlar İçin Önemli Bir Avantajdır.

Mutfakta Çeşitlilik: Antep Acı Biber Salçası, Sadece Yemeklere Değil, Çorbaların, Sosların, Hatta Soslardan Salatalara Kadar Geniş Bir Yelpazede Kullanılabilir. Bu, Mutfakta Farklı Tatlar Ve Çeşitlilik Sunma İmkanı Sağlar.

ANTEP ACI BİBER SALÇASI

Gastronomi Kenti Olarak Ün Yapan Gaziantep Yemeklerinin Lezzet Sırrını Herkes Merak Eder. Sırrımız Basittir Aslında: Kaliteli Malzeme
Antep Acı Biber Salçasının Macerası Gaziantep’in Oğuzeli Ve İslâhiye İlçelerinin Bereketli Topraklarında Başlıyor. Antep’in Acı Biberi Ve Gaziantep Güneşinde Kızardı. Biberleri Salça Yapılacağı Zaman Önce Bol Su İle Yıkıyoruz. Kadınlar Sap Ve Çekirdekleri Ayıklıyor. Biberler Özel Makinelerde Çekildikten Sonra Yayvan Kaplarda Güneşte Kuruyor. Bir Miktar Tuz İle Çeşnilendirilen Tertemiz, Salça Makinasında Çektiğimiz Acı Biberler Antep Güneşinde Kurumaya Başlar. Renk, Kıvam Ve Kokusu İstenen Düzeye Geldiğinde Salça İçin Özel Olarak Üretilen Kilitli Kapaklı Kovalara Koyuyor Ve Güneş Görmeyen Serin Depolarda Satışa Kadar Saklıyoruz.
Diğer Özellikler
Stok KoduwMzU3NDY2MDg0MQ
MarkaBİNBİR ÇEŞİT GIDA İTH.İHR.PAZ.SAN.VE TİC.LTD ŞTİ
Stok DurumuVar
8690770323304

İlginizi Çekebilecek Diğer Ürünler

SAYFAMIZDAN YAPACAĞINIZ 800 TL VE ÜZERİNDE ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETİ BİZDEN 
VE BİTTİMİ HAYIR AYRICA SEPETTE EK İNDİRİMLER SİZLERİ BEKLİYOR

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.