Salata, Mantı, Çerkez Tavuğu, Yumurta, Macarların Milli Yemekleri "Gulaş", Çorbalar, Etli Yemekler, Bazı Soslar, İtalyanların "Spagetti" Yemeğine Konan Domatesli Sosu Vb.Yerlerde Gerek Tat Gerekse Renk Açısından Her Türlü Yemekte Kullanılabilir.Acı Toz Biber, Kullanımı Açısından Çok Pratiktir. Kullanım Alanının Genişliğinden Dolayı, Her Evin Olmazsa Olmazıdır. Taze Baharat Denince Akıllara, Yöresel Ürünler Pazarlayan İnternet Siteleri Gelmektedir. Gaziantep, Baharat Çeşitleri İle Meşhur İllerimizden Dir. İklimi Ve Toprağı, Pul Biber Çeşitleri İçin Mahsül Yetiştirmeye Çok Uygundur. Verimli Topraklarını Fırsata Çeviren Bizler, Türkiye’nin Tüm İllerindeki Vatandaşlarımızın İsteklerine Cevap Veriyoruz. Etkin Ticari Anlayışımız Sayesinde Acı-Tatlı Toz Biber Çeşitlerini Satışa Sunmaktayız. Konumuza Bahis Olan Acı Kırmızı Toz Biberin Yanında, Tüm Pul Biberi Çeşitlerimize Göz Atabilirsiniz. Ürünlerimizin Tamamı Kendi Garantimiz Altındadır. Müşterilerimizle Daimi İlişkilerimizi Önemsemekteyiz.
Acı Toz Biber Nerelerde Kullanılır
Et Ve Sebze Yemeklerini Tatlandırmak İçin, Köfte Ve Börek Harçlarına Başka Bir Boyut Katmak, Soslarınızı Renklendirmek İçin İdealdir. Toz Kırmızı Biber Gerektiren Her Türlü Yemeğe Hayfene Kırmızı Toz Biber Ekleyerek Acılı Lezzetinden Faydalanabilirsiniz.
Toz Biber Ve Pul Biber Farkı Nedir?
Toz Biber Ve Pul Biber Farkı Nedir? Toz Biber; Tatlı, Etli Kapya Biber Ve Yerli Kırmızı Biberlerin, Kurutulup, Toz Halde Öğütülmesidir. Pul Biber İse Acı Kırmızı Biber, Süs Biberi Ve Atom (Cin) Biber Gibi Biber Sınıfının En Acı Biberlerinin Kurutulup, Daha İri Taneler Halinde Öğütülmesidir.
Kırmızı Toz Biber Nerelerde Kullanılır?
Örneğin Kırmızı Toz Biber İle Çorbalarınıza Renk Katabilir, Salatalarınıza Yumuşak Bir Acılık Verebilirsiniz. Yine Kırmızı Toz Biber Kebaplarda, Güveçlerde Ve İsteğe Göre Tüm Yemeklerde Kullanılabilir. Aynı Zamanda Toz Biber Ülkemizde Köfte Yapımında, Çemen Yapımında, Dolma İçlerinde Ve Sucuk İçlerinde De Kullanılır.
Toz Biber Hangi Biberden Yapılır?
Doğal Ve Katkısız Bir Biçimde Yetiştirilen Kırmızı Biberler, Önce Çekilir, Sonra Ayıklanılır Ve Kurutulmaya Bırakılır. Tamamen Doğal Metodlarla İlerleyen Bu Aşamalardan Sonra Kurutulmuş Kırmızı Biberler Dövülerek Toz Biber Haline Getirilir.
Diğer Özellikler |
Stok Kodu | 5NDQyNjgzNjAwMQ |
Marka | BİNBİR ÇEŞİT GIDA İTH.İHR.PAZ.SAN.VE TİC.LTD ŞTİ |
Stok Durumu | Var |
8690770323335
Havale / Eft :
Havale İle : 75,00 TL
Tek Çekim :
Kredi Kartı ile : 75,00 TL
Bu Ürüne Taksit Yapılmamaktadır