Antep Acı Kuru Biber Yeşilden Kuruma 6 Dizi 300 Adet

Fiyat:
1.080,00 TL
İndirimli Fiyat (%8,3) :
990,00 TL
Kazancınız 90,00 TL
Antep Biberi Nedir?
Ancak Gaziantep Yöresinde Üretilen Biberler, Kurutulmaya Müsait Olan Özel Biberlerdir. Bu Neden İle Bu Yöreden Çıkan Biberlerin Kurutulması İle Ortaya Çıkan Dolmalık Kuru Acı Biber Hem Tadı Hem De Rengi İle Diğer Yörelerin Biberlerinden Ayrılmaktadır.

Dolmalık Ve Yemeklik Sebze Kurularımızı Yazın Sizler İçin Kurutuyoruz Böylelikle Yaz Sebzelerini Kışın Da Evlerinizde Tüketiyorsunuz.
İle Öne Çıkan Şehirler Arasındaki Yerini Korumuştur.
Gaziantep’e Ait En Önemli Ürünlerden Bir Tanesi De Dolmalık Ve Yemeklik Kurulardır. Gaziantepte Çok Uzun Zamanlara Dayanan Bir Gelenektir.

Kurutulmuş Acı Biber Kurusu (Dolmalık)
Kurutulmuş Acı Biber. Başta Gaziantep Olmak Üzere Türkiye’nin Bazı Yörelerinde Kurutmalık İşlemleri Yapılmaktadır. Gerek İklim Şartları, Gerek Toprak Verimliliği Açısından Tam Kurutulmuş Sebze Üretimi Ve Yapımı İçin Uygunluğundan Dolayı Yeri Bir Başkadır. Yöremizin Yerel Gıdaları, Organik Ve Doğal Gıda Severlerin Her Zaman Dikkatini Çekmiştir. Dolma Sevipte Acı Olmasını İsteyenlerin Aradığı Ürünü Satışa Sunuyoruz. Görünümünden Pek Anlaşılmasada, Bu Biber Yeşilden Kurutulmuştur. Bu Sayede Kırmızı Renk Görünümüne Kavuşmuştur. Tüm Kurutulmuş Sebze Çeşitlerimizi İncelemeyi Unutmamanızda Yarar Vardır.

Kurutulmuş Gıdalar Serimiz İçerisinde Yer Alan Acı Biber Dolmalığı Satışında Da Bulunmaktayız. Satın Almak İsteyerek Girdiğiniz Gaziantep Yerel Ürünler Sayfamızdan Yapacağınız Alışverişler, Tamamen Kendi Garantimizdedir.

Kurutulmuş Dolmalık Acı Biber Tatli Biberlerin Kurutulmasi Sonucu Elde Edilir Ve Dolmalik Acı Biber Olarak Kullanılırlar.
Kurutulmuş Dolmalık Acı Biber, Yemeklerde Soslar, Salatalar, Yemekler Ve Diğer Yemeklerde Kullanılabilir. Özellikle Dolma, Sarma Ve Meze Yapımında Kullanılır. Bu Biberler, Aynı Zamanda Pizzalar, Makarnalar Ve Diğer Yiyeceklerde De Kullanılabilir.

Kurutulmuş Dolmalık Acı Biber, Lezzetli Ve Aromatik Bir Tat Sağlar. Bu Biberler, Yüksek Antioksidan İçerikleri Nedeniyle Sağlıklı Ve Besleyici Bir Seçenektir. Ayrıca, Kurutulmuş Olmaları Nedeniyle Uzun Süre Raf Ömrüne Sahiptirler Ve Kolayca Saklanabilirler.

Acı Antep Dolmalık Biber Kurusu
Türk Mutfağında Vazgeçemediğimiz, Damak Tadımıza Her Zaman Hitap Eden Yöresel Ürünler Arasında Başı Çekmekte Olan Biber, Yıllardır Olduğu Gibi Sofralarımızda Pek Çok Çeşitli Alanlarda Kullanılmaya Devam Edecektir

En Taze Ve Lezzetli Biberler Seçilerek İşlenmiş Ve Geleneksel Yöntemlerle Güneşte Kurutularak Hazırlanmış Doğal Dolmalık Biber Kurusu.

Dolmalıklarımız Hiç Bir Katkı Madddesi İçermemektedir.

Biberlerimizin Acı Ve Acı Olanları Vardır Bu Nedenle Sipariş Verirken Seçiniz.

Lezzetli Zeytinyağlı Biber Dolmaları İçin Hiç Bir Katkı Maddesi İçermeyen Dolmalık Biber Kurularımız Birebirdir

Dolmalık Kuru Acı Biber 1 İp: Acılık Ve Şıklık İçin İdeal Seçim
Dolmalık Kuru Acı Biber 1 İp, Dolmalarınıza Ve Yemeklerinize Acılık Ve Renk Katmak İçin Mükemmel Bir Tercihtir. Taze Acı Biberlerden Özenle Seçilip Hazırlanan Bu Ürün, Sofralarınıza Doğallık Ve Lezzet Sunar

Taze Ve Acı: Dolmalık Kuru Acı Biberler, Taze Ve Acı Biberlerden Özenle Seçilip Kurutularak Hazırlanır. Doğal Acılığı Ve Lezzeti Korur, Dolmalarınıza Ve Yemeklerinize Benzersiz Bir Aroma Katar.
Pratik Kullanım: 1 İp İle Bağlanmış Olmaları, Dolma Yapımınızı Kolaylaştırır. Biberlerin Şeklini Ve Sıkılığını Korur, Dolmalarınıza Estetik Bir Dokunuş Ekler.
Çeşitli Tariflerde Kullanım: Dolmalık Kuru Acı Biber 1 İp, Sadece Dolmalarda Değil, Aynı Zamanda Salatalarda, Pilavlarda Ve Diğer Yemeklerde Kullanılabilir. Acı Biberin Özgün Lezzetiyle Yemeklerinizi Zenginleştirir.

Dolmalık Kuru Acı Biber 1 İp İle Sofralarınıza Acı Bir Dokunuş Ekleyin. Şimdi Online Mağazamızdan Sipariş Verin Ve Lezzetin Tadını Çıkarın!

Zeytinyağlı Kuru Biber Dolması
Zeytinyağlı Kuru Biber Dolması Tarifi İçin Malzemeler
15 Adet Kurutulmuş Biber (Dolmalık)
2 Adet Kuru Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
1 Yemek Kaşığı Biber Salçası
2 Su Bardağı Pirinç
1 Çay Bardağı Zeytinyağı
1 Yemek Kaşığı Toz Şeker
Karabiber
Kırmızıbiber
Reyhan
Tuz
1 Limonun Suyu
Yeterince Sıcak Su

Zeytinyağlı Kuru Biber Dolması Tarifi Nasıl Yapılır?
Biberler Kaynar Suda En Fazla 5 Dk. Kaynatılır.
Dolma İçini Hazırlamak İçin, Önce Zeytinyağında Kıyılmış Soğan Ve Sarımsak Hafif Kavrulur, Salçaları İlave Edilip İyice Karıştırılır.
Yıkanmış Pirinç Bu Karışımın İçine Konup Hafifçe Kavrulur.
İki Bardak Sıcak Suyla Baharatlar Ve Şeker Suyu Çekene Kadar Pişirilir.
İç Harcı Biberlerin İçine Bir Parmak Eksik Olacak Şekilde Doldurulur.
Daha Sonra Tencereye Yerleştirilir.
Biraz Tuz Atılır Ve Üzerine Tabak Kapatılır.
Tabağın Bir Parmak Altına Gelecek Kadar Kaynar Su Katılır.
Su Kaynamaya Başlayınca Ocak Kısılır.
Pişmesine Yakın Limon Suyu İlave Edilir Ve 10-15 Dakika Daha Pişirilerek Ocaktan Alınır. Afiyet Olsun.

Kuru Biber Dolması Nasıl Yapılır? Püf Noktaları
Kuru Biberleri Haşladıktan Sonra Hemen Çıkarıp Suda Bekletmelisiniz. Fazla Haşlandığını Düşünüyorsanız Direkt Soğuk Suda Da Bekletebilirsiniz.
Dolmaları Pişirme Aşamasında, Su Kaynayana Kadar Yüksek Ateşte Kaynamaya Başladıktan Sonra Da Kısık Ateşte Tutulmalıdır.
Diğer Özellikler
Stok KoduKUyMjI2NTYzMzM3NQ
MarkaBİNBİR ÇEŞİT GIDA İTH.İHR.PAZ.SAN.VE TİC.LTD ŞTİ
Stok DurumuVar
8690770323147

İlginizi Çekebilecek Diğer Ürünler

SAYFAMIZDAN YAPACAĞINIZ 800 TL VE ÜZERİNDE ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETİ BİZDEN 
VE BİTTİMİ HAYIR AYRICA SEPETTE EK İNDİRİMLER SİZLERİ BEKLİYOR

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.