Kullanım Alanları
Baklava, Şöbiyet, Su Böreği vb. çeşitlerin üretiminde kullanılmaktadır.
Kullanım Özellikleri
Ağızda dağılan, bir Hışır yapısının olması, ağızda çoğalmaması
Fıstık ve sade yağın rayhasını ve lezzetini ön planda tutması
Hamurda çekme ve lastiklenme yapmaması
Hamurun işlenmesi esnasında kuruma yapmaması
Kabarmasının güzel olması, Kısa sürede pişmesi
Ara katlarının eşit uranda pişmesi
Tazeliğini uzun süre koruması ve Bayatlama yapmaması
Baklavaya verilen şerbeti bünyesinde tutması ve bayılmaması
İleriki günlerde baklava'nın rengini koruması, çökmemesi
Standart ürün vermesi başlıca özellikleridir.
Reolojik Özellikler
Protein : %13,0
Kül : max % 0,55
Rutubet : max % 14,5
Diğer Özellikler |
Stok Kodu | 46121862100051 |
Marka | Özbal Un |
Stok Durumu | Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. |
8690770323024