Pasta Katkı Maddesi Ne İşe Yarar?
Pandispanya, Rulo Ve Kek Üretiminde Emülgatör Ve Stabilizatör Olarak Kullanılan Pasta Katkı Maddesi; Düzgün Gözenekli, Yüksek Hacimli, Uzun Süre Yumuşaklığını Ve Nemliliğini Koruyan Ürünler Yapmanızı Sağlar. Ürün Çeşidine Göre, Toplam Karışıma %3-4 Oranında İlave Edilmesi Önerilir.
Pasta Katkı Maddesi Nasıl Kullanılır?
Kullanım Alanları : Pastacılık Sektöründe Tüm Pandispanya, Rulo(Sarma) Ve Kek Hamuru Üretiminde Ve Dondurmalara Hacim Kazandırmak Amaçlı Kullanılır. Kullanım Şekli : Yapılacak Ürünün İçeriğine Ve Tarif Miktarına Göre Direkt Olarak Karıştırılır.
Ovalex Neden Kullanılır?
Kullanım Talimatı Ve Kullanıldığı Yerler : Kek ,Pandispanya Ve Rulo, Hazırlık Hamuru Yapımında Katkı Maddesi Olarak Kullanılır. Türk Gıda Kodeksine Uygun Olarak Kullanım Oranı % 1 İle % 4 Arasındadır. Hacim Artışı Sağlar, Bayatlama Süresini Geciktirir Ve Hamur Yapısını Düzenler.
Pastacılıkta Ovaleks Nedir?
Son Üründeki Yapıyı Düzenleyerek Bayatlamasını Geciktirir Ve Lezzetini Korur. Ürüne Kazandırdığı Süngerimsi Yapı Sayesinde Yenilen Ürünün Damağa Yapışmasını Engeller. Dondurma Yapımında Homojen Yapı Sağlayarak Kesikliği Ve Buzlanmayı (Kristalleşmeyi) Önler.
Diğer Özellikler |
Stok Kodu | 4MjAwOTcxNDI0OQ |
Marka | BİNBİR ÇEŞİT GIDA İTH.İHR.PAZ.SAN.VE TİC.LTD ŞTİ |
Stok Durumu | Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. |
8690770322520