Buğday Kavurgası Sade

Lütfen Fiyat Sorunuz
Ürün Stoklarımızda Tükenmiştir.Temin edildiğinde

Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler

Bazı yörelerde Şam fıstığı olarak da bilinir.
680,00 TL
Giresun Da Da Fındığın Kuruyemiş Ve Çerez Olarak Tüketilmesinin Yanında Yemekleri Pastaları Ve Fındıklı Tatlıları Da Bulunmaktadır
580,00 TL
Giresun Da Da Fındığın Kuruyemiş Ve Çerez Olarak Tüketilmesinin Yanında Yemekleri Pastaları Ve Fındıklı Tatlıları Da Bulunmaktadır
290,00 TL
Kavurga, Türklere özgü, tahıldan yapılan geleneksel ve yöresel bir kuru yemiş türüdür. Türkiye'de farklı yörelerde çeşitli tohumların da buğday tanelerine karıştırılarak kavrulması ile yapılmaktadır.
Daha çok Denizli, Nevşehir, Aksaray, Malatya, Çankırı, Afyonkarahisar, Emirdağ, Sivas, Yozgat, Kayseri, Erzurum, Kars gibi Anadolu'da kışın uzun ve sert geçtiği bölgelere özgü bir yemiş türüdür. Yıkanmış tahılın yanmaz bir tava ya da sac üzerinde kavrulması ile yapılır. Özellikle tok tutması, protein yönünden yüksek olması nedeniyle kışın sert geçtiği iç bölgelerde çok tercih edilir. Türkler'in Anadolu'ya göç ederken getirdikleri bir yiyecek kültürüdür.
Diğer Özellikler
Stok Kodu1NDAxMTc5MjczNQ
MarkaBİNBİR ÇEŞİT GIDA İTH.İHR.PAZ.SAN.VE TİC.LTD ŞTİ
Stok DurumuBu ürün geçici olarak temin edilememektedir.
8690770322839

İlginizi Çekebilecek Diğer Ürünler

SAYFAMIZDAN YAPACAĞINIZ 800 TL VE ÜZERİNDE ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETİ BİZDEN 
VE BİTTİMİ HAYIR AYRICA SEPETTE EK İNDİRİMLER SİZLERİ BEKLİYOR

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.