Kozalak Şurubu Nedir?
Kozalak Şurubu, Çam Kozalaklarının Kaynatılıp Şurup Kıvamını Almasından Elde Edilen Faydalı Bir İçecektir. İnsan Sağlığı İçin Faydalı Olan Kozalak Şurubu, Bitkisel Tedavi Yöntemleri Arasında Oldukça Popülerdir. Bazı Yörelerde Kozalak Şurubuna Kozalak Reçeli Adı Da Verilmektedir.
Kozalak Şurubu Nasıl Yapılır
Su Ve Kozalakları Ortalama 3 Saat Kadar Kaynatın. Kaynayan Kozalaklara 2 Buçuk Su Bardağı Toz Şeker İlave Edin Ve Karıştırarak Kısık Ateşte Pişirin. Karışım Şurup Kıvamına Geldiğinde Altını Kapatın Ve Oda Sıcaklığında Soğuması İçin Bekleyin. Soğuyan Şurubu, Temiz Cam Kavanozlara Paylaştırın.
Kozalak Özü Şurubu Nasıl Yapılır?
Kozalak Şurubu Nasıl Yapılır? Kozalak Şurubu, Toplanan Yeşil Kozalakların Bir Süre Suyun İçerisinde Kaynatılarak Kozalak Özütü Haline Getirilmesi Ve Sonrasında Çeşitli Ek Maddelerle Homojen Bir Şekilde Karıştırılarak Hazırlanır.
Kozalak Şurubu Nedir Nasıl Yapılır?
Tüm Özellikleriyle Kozalak Şurubu
Çam Kozalağının Yeşil Halinden Yapılan Kozalak Şurubu, Marmelat Kıvamında Bir Ürün. Çam Ağaçlarında Her Mevsim Bulunan Kozalaklar; Yeşilken Toplanıyor, Birkaç İşlemden Geçiyor Ve Sonunda Şurup Haline Getirilerek Sofralarımıza Geliyor.
Çam Kozalağı Şurubu Bozulur Mu?
Kozalak Şurubu Ne Kadar Süre Saklanır? Çam Kozalağı Ev Yapımı Olduğu İçin Ve De İçinde Katkı Maddesi Olmadığı İçin Kesinlikle Buzdolabında Saklanmalıdır.
Diğer Özellikler |
Stok Kodu | NUR1Mjg2OTc5MzM2X42 |
Marka | Nursima |
Stok Durumu | Var |
8690770323189
Havale / Eft :
Havale İle : 190,00 TL
Tek Çekim :
Kredi Kartı ile : 190,00 TL
Bu Ürüne Taksit Yapılmamaktadır