Tatbul Pilavlık Bulgur 5 Kg Tatbul Bulgur

Fiyat:
295,00 TL
Ürün Stoklarımızda Tükenmiştir.Temin edildiğinde

Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler

Cafe Restaurantların Sade Ve Şık Tasarımda Masaüstü Kullanımı Kullanıma Uygun Beyaz Stick Şekerdir
590,00 TL
565,00 TL
%4,2
Geleneksel yöntemlerle üretilmiştir. Tüm cilt tiplerine uygundur
687,00 TL
1800lü Yılların Başlarında Fransız Yemek Kitaplarında Bahsi Geçtiği Görülen Dondurma Külahlarının Tarihe Geçen İlk Üreticisi İtalyan Asıllı Italo Marchionidir
410,00 TL
Tatbul Bulgur Gaziantep İlinin Nizip İlçesinde İmal Edilir.Buğdayın En İyileri Seçilir Ve Sofralarınıza Kadar Gelir.Piyasada Satılan Sıradan Bulgur Çeşitlerinden Farklıdır.En Üst Kalite Olarak Hem İş Yeri Mağzamızda Hemde E-Mağzamızda Yerini Alır.

Pilavlık Bulgur Nedir
Buğdayın Öğütülmüş Hali Olan Pilavlık Bulgur, Özellikle Orta Doğu Mutfağında Sıklıkla Tercih Edilen Bir Malzeme Olarak Bilinmektedir. Pilavlık Bulgur Yapılırken, Kabuğu Çıkarılan Buğdayların Özünde Bulunan Besin Maddelerinin Korunması İçin Buharla Pişirilir Ve Kurutulur.

Pilavlık Bulgur Kalın Mı?
Bulgur Yıkanmalı Mı, Yıkanmamalı Mı?
Bulgurlar İki Farklı Çeşit Olarak Çıkıyor Karşımıza. Biri İnce Bulgur, Diğeri De Kalın(Pilavlık) Bulgur. İnce Bulgur Genelde Köfte Tariflerinde, Kısırlarda Ya Da Salatalarda Kullanılıyor. Kalın Bulgur İse Daha Çok Pilavlarda Ve Çorbalarda Tercih Edilen Bir Bulgur Türü.

Kaç Çeşit Bulgur Var?
Sarı Bulgur Ve Esmer Bulgur Olmak Üzere 2 Ana Sınıfa Ayrılmaktadır. Daha Sonra Bu Gruplar Büyüklüklerine Göre; İri Pilavlık Bulgur, Pilavlık Bulgur, Köftelik Diğer Bir İsmi İle Düğü / Düğürcük Bulgur, Midyat Bulguru Ve Çiğ Köftelik Bulgur Olarak Sınıflandırılmaktadır.

Bulgur Pilavı İçin Hangi Bulgur?
Pilavınızı Kısık Ateşte Çok Fazla Karıştırmadan Pişirmelisiniz. Pilavınızın Pişme Süresini Kullandığınız Bulgurun Cinsine Göre Ayarlamalısınız. Bulgurunuzun Pilavlık Bulgur Olması Gerekmektedir

Pilavlık Bulgur Nerede Yetişir?
Bulgur Nedir? Bulgurun Faydaları Nelerdir? | Yemekte Keyif Var
Bulgur Akdeniz Ülkelerinde, Orta Doğu'da Ve Amerika'da Sıklıkla Yetiştirilir. Bir Akdeniz Ülkesi Olan Ülkemizde; Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu Ve İç Anadolu Bölgelerimizde Bulgur Üretimi Yapılır. Bulgur Üretiminde Öne Çıkan İlimiz İse Gaziantep'tir.

Köftelik Bulgur Nedir
Köfte, Salata, Çorba Ve Çeşitli Tahıllarda Kullanılan İnce Bulgur Çeşididir. 6. İnce Köftelik (Çiğ Köftelik) Bulgur: Köftelik Bulgurdan Bir Kademe Daha İnce Olan; Çiğ Köfte Yapımında, Tatlılarda, Çorba Ve Salatalarda Kullanılan Bulgur Çeşididir.

Köftelik Bulgur Ve Kısırlık Bulgur Aynı Mıdır?
İnce Bulgur Köftelerin Ve Kısırların Olmazsa Olmazı Bir Malzemedir. Pilavlık Bulgura Kıyasla Daha İnce Öğütülerek Elde Edilir Ve Çiğnemesi, Hazmı Kolay, Lezzeti Bir Harika Olur. Paketli Satılan Halinde İse Adı Kısırlık Ya Da Köftelik Bulgur Olarak Geçer.

Ince Bulgur Pilavlık Bulgur Mu?
Bulgurlar İki Farklı Çeşit Olarak Çıkıyor Karşımıza. Biri İnce Bulgur, Diğeri De Kalın(Pilavlık) Bulgur. İnce Bulgur Genelde Köfte Tariflerinde, Kısırlarda Ya Da Salatalarda Kullanılıyor. Kalın Bulgur İse Daha Çok Pilavlarda Ve Çorbalarda Tercih Edilen Bir Bulgur Türü.
Diğer Özellikler
Stok KoduyMDg1MDgxODcwMg
MarkaTatbul Bulgur
Stok DurumuBu ürün geçici olarak temin edilememektedir.
8690770322309

İlginizi Çekebilecek Diğer Ürünler

SAYFAMIZDAN YAPACAĞINIZ 800 TL VE ÜZERİNDE ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETİ BİZDEN 
VE BİTTİMİ HAYIR AYRICA SEPETTE EK İNDİRİMLER SİZLERİ BEKLİYOR

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.