Thymolix Çam Kozalağı Macunu 240 gr lık Paket

Fiyat:
170,00 TL
Yüksek Kalite Prensiplerinde Kendi Son Teknoloji Laboratuvarlarında Üretim Yapmakta Olan Firmamız Tamamen Doğadan Ve Bitkilerden İlham Olarak Ürettiği Doğal Macun Çeşitleri İle Hizmet Vermeye Devam Ediyor. Onlarca Farklı Yüksek Kalite Değerlerine Sahip İçeriklerden Birisi Olan Çam Kozalak Macunu 240 Gr İse Eşsiz Bir Kaliteye Sahip Ürünlerimizden Birisidir. 

Bitkisel Ürünlerin En Saf Hallerini Sizlerle Buluşturan Nursima Lokman Hekim Katkısız Ve Organik Üretim Prensibi İle Sektörde Uzun Yıllardır Yüksek Kalitede Ürünler Üretmektedir. Kaliteli Ve Katkısız İçeriği İle Piyasadaki Diğer Ürünlere Oranla Son Derece Güvenilir Olan Bu Bitki Çayları Sıcak Ve Lezzetli Bir Çay Keyfi İçin Birebirdir.


Muhafaza Koşulları:
- Serin Ve Kuru Yerde Saklayınız,
- Son Kullanma Tarihinden Önce Tüketiniz.

Çam Kozalağı Pekmezi Nasıl Yapılır?

Öncelikle Toplanan Kozalaklar 1 Gün Boyunca Ilık Suda Bekletilmelidir. İçine Bir Dilim Limon Ve Eser Miktarda Sirke Eklenir. Bu, İçerisinde Yer Alan Mikropların Öldürülmesi Ve Kozalakların Temizlenmesi Açısından Önemlidir. Bir Gün Sonunda Kozalaklar Durulanır Ve Kurutulur. Ardından Çekiç Ya Da Benzer Bir Araçla Kozalaklar Tek Tek Kırılır Ve İçi Açılır. Bu Şekilde İçi Açılan Ve Ezilen Çam Kozalakları 8 Saat Boyunca Kaynatılır. Bu Kaynama Sonunda Kozakların Suyunun Rengi Kırmızıya Dönecektir. Ardından Kozalaklar İçinden Ayrılır Ve Kazanda Kalan Suya Şeker Eklenerek Bir Süre Daha Kaynatılır. Ardından Çam Kozalağı Pekmezi Hazır Hale Gelene Dek Demlenmeye Bırakılır.

Çam Kozalağı Çam Ağacında Yetişen Ve Çok Sayıda Çeşidi Olan Bir Kozalaktır. Çam Kozalağı Uzak Doğu Ülkeleri Başta Olmak Üzere Pek Çok Yerde Tedavi Amaçlı Kullanılmaktadır
Diğer Özellikler
Stok KoduwNzExMzkwMzc5Mg
MarkaNursima
Stok DurumuVar
8690770322895

İlginizi Çekebilecek Diğer Ürünler

SAYFAMIZDAN YAPACAĞINIZ 800 TL VE ÜZERİNDE ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETİ BİZDEN 
VE BİTTİMİ HAYIR AYRICA SEPETTE EK İNDİRİMLER SİZLERİ BEKLİYOR

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.